Het levensverhaal van Ramon Kisoor

Zoals gevraagd een beschrijving van de weg die ik begaan heb met betrekking tot amalgaam …
 
Eerst vernam ik de oorzaak waarom ik ziek werd (amalgaam) in het buitenland door een reportage op de WDR waar verteld werd dat de amalgaam producerende fabrieken gingen sluiten uit angst voor komende schade claims.

 

Nederlandse reportages van de Tros en Vpro op tabblad Amalgaam verwijderen stap 1.

 

Ter informatie, elke vulling lekt 300 keer meer kwik en andere troep dan toegestaan is in voedsel, lucht, drinkwater en dat komt/zit in je lijf.


Ben gaan kijken welke symptomen bij amalgaam horen en zag dat ik er erg veel last van had, wellicht zitten er ook dingen voor u bij?

 

Amalgaam bestaat uit 50% kwik gemengd met een poedermengsel van zilver, tin, koper, zink; kwik is het meest giftige bestanddeel, tenzij je allergisch bent voor één van de andere metalen.

Ter informatie de geschiedenis herhaalt zich, de Romeinen werden ook “gek” van hun zware metaal vergiftiging, loden waterleiding stelsel weet je nog? Om te zwijgen over nikkel - tinnen pannen/bestek en ga maar door…..

Kwik in de lucht is de meest toxische stof op aarde op plutonium na, in de grond de meest giftige, maar in de mond veilig? …..
 
Heb toen die vullingen op de normale, verkeerde manier weg laten halen
(reguliere tandarts, alles in een keer met normale snel draaiende boor, geen kofferdam, geen ontgiftiging, geen extra afzuiging)
 
Gevolg : kwik en andere zware metalen kwamen in mijn mond en slijmvliezen, de vullingen werden heet waardoor de dampen (kwik) en de rest door mijn gehele lijf en zelfs in mijn hersenen kwamen.
 
3 maanden later lag ik in het ziekenhuis aan de prednisolon omdat ik bijna niets meer kon. Ik werd aan de prednisolon gelegd om mijn overactieve immuunsysteem uit te schakelen
 
Het immuunsysteem probeerde namelijk het kwik kwijt te raken, helaas kan het immuunsysteem dat niet zelfstandig en daardoor was ik ook zo erg ziek en moe
 
Enige wat het immuunsysteem kon en deed, is alle kwik en andere zware metalen omkapselen en tegelijk het weefsel er omheen beschadigen dit door mijn gehele lijf en in mijn hersenen..
 
Kort gezegd had ik toen dus door mijn gehele lijf dergelijke ontstekingen .....
 
Veel onderzoeken gehad waarna men mij vertelde dat ik Multiple Sclerose heb.

 

1988 32.Amalgamlüge  Amalgamausbohren macht keine MS

http://www.toxcenter.org/artikel/Amalgamluege-Amalgamausbohren-macht-keine-MS.php

 


Lees : Multiple Sclerose = Meervoudige ontsteking haarden.

Het ziektebeeld Multiple Sclerose (of de symptomen die men zo noemt als gevolg van een kwik – amalgaam vergiftiging ) had ik dus al vanaf mijn geboorte.

Het kwik uit het amalgaam van de moeder gaat door de placenta wand heen en komt in de baby!!! (medisch aangetoond in Duitsland)

Ik had mijn gehele leven allerlei rare onverklaarbare problemen en dat noemt men oa. Multiple Sclerose.  Klachten zoals je ziet zijn er heel veel klachten en zegt men oorzaak onbekend …..

De ziekte word alsmaar erger, Ja logisch als men de oorzaak v/d kwaal niet wegneemt!!!

Heb me toen afgesloten om met dat weten een oplossing/weg te zoeken om te kijken wat ik na die diagnose kon doen om het te behandelen etc.
 
Mijn medisch dossier samen met anderen onderzocht en opeens begrepen we waar al die rare klachten vandaan kwamen …..
 
Een weg gezocht en gevonden binnen Nederland (en dat beleid) en in het buitenland om die oorzaak te behandelen en weg te nemen, zover dat nog gaat.
 
Mijn lichaam ontgiftigd (ben ik nog altijd mee bezig, nu al zon 20 jaar), mijn leefpatroon, dieet en voedsel gewoonten aangepast, tekorten in mijn lijf en lichaam door oa.  pakketten vitamines en oliën elke dag aan te vullen, gebruik makend van de hulpmiddelen en met alles geleefd en ervan geleerd i.p.v. ertegen te vechten en erdoor geleefd te worden.
 
Constant wegen, mensen, behandelaars en leveranciers zoekend om voor dit alles binnen het beleid van Nederland en in/uit het buitenland oplossingen te vinden 
 
Een heel netwerk aan kontakten gevonden, van tandartsen, ziekenhuizen tot een soort managers die de zieken kunnen sturen en begeleiden, therapeuten, acupuncturisten, homeopaten, juristen en ga maar door.
 
Tot de conclusie gekomen dat zo’n 40-75% van alle ziektebeelden op zijn zachtst gezegd dezelfde oorzaak of belasting hebben als de oorzaak die mijn lichaam bijna verwoest had.

Als gezegd de geschiedenis herhaalt zich, de Romeinen werden gek van loodvergiftiging weet u nog? Hun waterleiding systeem ……

Toen wegen gezocht om met mijn psyche, boosheid, stoornissen, verdriet, onzekerheid en onmacht om te leren gaan, de oorzaken ervan te leren herkennen en het te ACCEPTEREN.
 
Was vaak heel verward door de amalgaam in mijn mond en het kwik in mijn lijf, het tekort aan vitamine & mineralen, de b12/b6/b complex erdoor en de beschadigingen die het heeft gebracht.

En door de pijn, het vele piekeren, malen, denken, lichamelijk letterlijk ziek en hondsmoe zijn en het “alleen” moeten zoeken naar oplossingen…
 
Vooral tijdens het ontgiftigen had ik het hier erg zwaar mee en ik beveel dan ook iedereen aan die dit gaat doen het te doen met mensen, waar je volledig veilig en vertrouwd bij voelt.
Dank aan alle mensen die me bij hebben gestaan!!!
 
Na dat traject kon/durfde ik zelf simpelweg niet meer geloven dat ik het inderdaad ook bij mezelf gerealiseerd had, dit omdat ik geen zicht had op mijn eigen functioneren/presteren en leven, voor mij was dat alles gewoon en wist ik niet beter meer.
 
Nu begin ik steeds meer in te zien dat dit niet gewoon is en leer ik ook steeds meer dat het zo anders kan, ja vaak is dat verwarrend en eng (nieuw)
 
Op die weg waar ik zo gezocht heb naar oplossingen kwam ik iets tegen wat het ontbrekende stukje was als het gekoppeld is aan de amalgaam problematiek.
 
Deze manier van benadering en behandeling kan bijna alle ziektebeelden behandelen en heet Guasha samen met het weten van dr. Han Stiekema.
 
Die manier om tegen ziek zijn aan te kijken en hoe ermee om te gaan is uniek en zo simpel om te doen.
 
Dr. Stiekema en zijn partner Mei Mei hebben ermee een brug gelegd tussen het weten in het Oosten wat al duizenden jaren oud is en het weten in het Westen. En dit omgezet in iets wat wij allemaal kunnen doen.
 
Heel vaak (afhankelijk van het stadium waarin het ziektebeeld zich bevind) is de problematiek van bijna alle ziektebeelden op te lossen of op zijn minst sterk te verbeteren!!!

Ik maak nu de volgende stap van acties die ik niet ken, wat ik erover verneem kan dit mij van het restant aan kwik en andere metalen afhelpen …. Wordt vervolgd?

De realiteit waarin ik nu al leef heb ik nog nooit eerder ervaren, spannend waar dit heen gaat ….

Het klopt mijn leven begint na mijn veertigste
 
En nee ik ben geen doktor of iets dergelijks, anders had ik niet verder gekeken…..

Wel ben ik een afzijdige ervaring deskundige die alleen de feiten meld aan u.  Zodat u bewust keuzes hebt en niet dezelfde misstappen hoeft te maken zoals ik ze maakte…..

Aan u wat u ermee doet of niet doet. Wellicht iets om naar te kijken????

Noot:
p1 = reguliere geneesmiddelen genezen helemaal niet, ze onderdrukken alleen de symptomen van de kwaal, de kwaal blijft bestaan met alle nadelige gevolgen van dien, een immuunsysteem en lichaam wat niet kan functioneren en de weg kwijt raakt …. En de illusie dat men de kwaal genezen heeft…..
 
p2 = natuur eigen behandelingen als homeopathie werken op een andere manier dan de p1 middelen.

Het lichaam krijgt een andere stof (a) binnen waarop het lichaam hetzelfde reageert als ware het de stof (b) die het lichaam ziek maakt. Met (b) kan het lichaam en immuunsysteem niet om gaan.
 
Met stof (a) kan het lichaam en immuunsysteem wel overweg en doordat het die stof dan afbreekt en afvoert neemt het gelijk die andere stof (b) mee, zodat het immuunsysteem en lichaam zichzelf wel kan behandelen.

Dit i.p.v. dat het immuunsysteem het eigen lichaam zou aanvallen, dit is niet het geval het kapselt simpelweg de stoffen in die het niet zelf kan verwijderen en beschadigt daarmee het omliggende weefsel en lichaam ook in en bij die strijd.

Zolang die stoffen (bijv. kwik) niet uit het lichaam zijn verwijdert m.b.v. ontgiftiging, blijft het immuunsysteem vechten en beschadigen en ontstaat het ongeneeslijk zijn.

Met alle respect, maar “alles is een keuze”, toch?

Biografie

 

 

 

 

English version

Biography >>>

 

 

Ramon Kisoor

42 jaar

Amsterdam

Het binnenste oog...

de Romeinen werden ook “gek” van hun zware metaal vergiftiging, loden waterleiding stelsel en dergelijk

Multiple Sclerose

Veel onderzoeken gehad waarna men mij vertelde dat ik Multiple Sclerose heb.....