Het levensverhaal van Ramon Kisoor - deel 2

Heb me toen afgesloten om met dat weten een oplossing/weg te zoeken en te kijken wat ik na die diagnose kon doen om het te behandelen.  

Mijn medisch dossier heb ik samen met anderen onderzocht en opeens begrepen we waar al die rare klachten vandaan kwamen …

 

Toen heb ik een weg gevonden binnen Nederland (en dat beleid) en in het buitenland om die oorzaak te behandelen en weg te nemen, zover dat nog ging. 

 

Wat heb ik gedaan?

Mijn lichaam ontgiftigd (ben ik nog altijd mee bezig, nu al zo’n 20 jaar), mijn leefpatroon, dieet en eetgewoonten aangepast, tekorten in mijn lijf en lichaam door oa.  pakketten vitamines en oliën elke dag aan te vullen, gebruik makend van de hulpmiddelen. 

 

Ik heb met alles geleefd en ervan geleerd in plaats van ertegen te vechten en erdoor geleefd te worden. Constant wegen, mensen, behandelaars en leveranciers zoekend om voor dit alles binnen het beleid van Nederland en in/uit het buitenland oplossingen te vinden. 

 

Heb een heel netwerk aan kontakten gevonden, van tandartsen, ziekenhuizen tot een soort managers die de zieken kunnen sturen en begeleiden, therapeuten, acupuncturisten, homeopaten, juristen enzovoort. 

En ben tot de conclusie gekomen dat zo’n 40-75% van alle ziektebeelden op zijn zachtst gezegd dezelfde oorzaak of belasting hebben als de oorzaak die mijn lichaam bijna verwoest heeft. 

 

Daarna heb ik wegen gezocht om met mijn boosheid, stoornissen, verdriet, onzekerheid en onmacht te leren omgaan, de oorzaken ervan te leren herkennen en het te ACCEPTEREN.

Ik was vaak heel verward door het amalgaam in mijn mond en kwik in mijn lijf en de tekorten aan vitamines & mineralen erdoor.

 

En door de pijn, het vele piekeren, malen, denken, lichamelijk letterlijk ziek en hondsmoe zijn en het alleen moeten zoeken naar oplossingen… 

Vooral tijdens het ontgiften had ik het hier erg zwaar mee en ik beveel dan ook iedereen aan die dit gaat doen het te doen met mensen, waar je volledig veilig en vertrouwd bij voelt. 

Dank dus ook aan alle mensen die me hebben bijgestaan!


Guasha: een behandelmethode die werkt!


Na dat traject kon/durfde ik zelf simpelweg niet meer te geloven dat ik het inderdaad ook bij mezelf gerealiseerd had, omdat ik geen zicht had op mijn eigen functioneren/presteren en leven, voor mij was dat alles gewoon en wist ik niet beter. Nu begin ik steeds meer in te zien dat dit niet gewoon is en leer ik ook steeds meer dat het anders kan, ja vaak is dat verwarrend en eng (nieuw). Op de weg waar ik zo gezocht heb naar oplossingen kwam ik iets tegen wat het ontbrekende stukje van de puzzel bleek te zijn. 

 

Deze manier van benaderen en behandelen kan bijna alle ziektebeelden behandelen en heet Guasha samen met het weten van dr. Han Stiekema. Deze manier samen met amalgaam behandelen/sanering van het gebit om tegen ziek zijn aan te kijken en hoe ermee om te gaan is uniek en zo simpel om te doen. Dr. Stiekema en zijn partner Mei Mei hebben ermee een brug gelegd  tussen het weten in het Oosten wat al duizenden jaren oud is en het weten in het Westen. En het omgezet in iets wat wij allemaal kunnen doen. 

 

Heel vaak (afhankelijk van het stadium waarin het ziektebeeld zich bevindt) is de problematiek van bijna alle ziektebeelden op te lossen of op zijn minst sterk te verbeteren. JJJ

Nee ik ben geen arts of iets dergelijks, anders had ik niet verder gekeken…..Wel ben ik een afzijdige ervaringsdeskundige die alleen de feiten meldt. Zodat u bewust keuzes hebt en niet dezelfde misstappen hoeft te maken. Aan u wat u ermee doet of niet doet. Wellicht iets om naar te kijken????

 

Noot:

p1 = reguliere “genees”middelen genezen helemaal niet. 

Ze onderdrukken alleen de symptomen van de kwaal, de kwaal blijft bestaan met alle nadelige gevolgen als een immuunsysteem en lichaam wat niet kan functioneren en de weg kwijt raakt …. En de illusie dat men de kwaal genezen heeft…..

 

p2 = natuur eigen behandelingen als homeopathie werken op een andere manier dan de p1 middelen. 

Het lichaam krijgt een andere stof (a) binnen waarop het lichaam hetzelfde reageert als ware het de stof (b) die het lichaam ziek maakt.

 

Met (b) kan het lichaam en immuunsysteem niet om gaan. 

Met stof (a) kan het lichaam en immuunsysteem wel overweg en doordat het die stof dan afbreekt en afvoert neemt het gelijk die andere stof (b) mee, zodat het immuunsysteem en lichaam zichzelf wel kan behandelen. 

 

Dit i.p.v. dat het immuunsysteem het eigen lichaam zou “aanvallen”, dit aanvallen is niet het geval. Het immuunsysteem kapselt simpelweg de stoffen in die het niet zelf kan verwijderen als actie/reactie/werking en beschadigt daarmee het omliggende weefsel en lichaam in en bij die gezonde functie. 

 

Zolang de stoffen (bijv. kwik) niet uit het lichaam zijn verwijderd m.b.v. ontgiftiging, blijft het immuunsysteem vechten en beschadigen en ontstaat het chronisch/progressief/ongeneeslijk ziek zijn.  

 

Met alle respect, maar “alles is een keuze”, toch? Dat is als men bewust is van die keuzes ..

 

Biografie

 

 

 

 

English version

Biography >>>

 

 

Ramon Kisoor

42 jaar

 

Het binnenste oog...

de Romeinen werden ook “gek” van hun zware metaal vergiftiging, loden waterleiding stelsel en dergelijk

Multiple Sclerose

Veel onderzoeken gehad waarna men mij vertelde dat ik Multiple Sclerose heb.....