Essence trainingen

Handelingen/gedragingen/overtuigingen, hoe dat eruit ziet en hoe kan ik anders.


De enige blokkade die ik heb in mijn leven ben ik zelf, mijn onwetendheid over mezelf, onwetendheid over mijn overtuigingen en gedrag.

Essence trainingen wat nu https://humanication.nl/ heet , waar ik een groot voorstander van ben, daar leer ik en krijg ik gereedschappenen hoe ik kan omgaan met alle situaties van leven en veel meer.

https://essencetrainingen.nl/ heet nu https://humanication.nl/

Trainingen die ik er gedaan heb in 2003-2004, waren om mijn aangeleerde denken en gedrag bewust te worden, te herkennen, ermee te leren omgaan en meester worden. De trainingen zijn gebaseerd op ervaringsleer.

Ervaringsleer is zeg maar hoe je fietsen leert, al doende leert men en vergeet men het nooit meer. Kijk voor verdere uitleg op de site of ga naar een info avond?

Hierdoor kon ik i.p.v. slachtoffer van dat denken te zijn, met alle gevolgen van dien, (ziektebeelden, depressies en ga maar door) zelf besluiten wat ik wel of niet wil (met support).

 

De weg die ik toen in 2003-2004 gevolgd heb: de basis training “de essence” , “de source” , “de symfony – dialogica” en dan mijn redding en favoriet de “beyond doubt” (Lees : Beyond doubt = leef voorbij twijfel).

Verder kies zelf wat bij je past en hoor de support/feedback. Ze hebben veel meer en bijna alles wel in huis.

Update 2009
Ik leef nu in een geheel voor mij onbekende realiteit, dat leven heet.
Had het deel van “ziek” zijn opgelost en zat nu opeens na 40 jaar in relaties ook privé. Volledig onbekend leuk, spannend/onbekend/eng, I’m alive!
Liep tegen conflicten met mezelf en anderen aan, wist niet wat het was en hoe ik ermee om kan gaan.

 

Dus wat was mijn volgende stap? Na flink aanklooien toch gereageerd op de feedback/support van mensen die van mij houden, de MOB (Make or Break) training van 3 dagen bij de essence gedaan. (making relationships work).

Resultaten
Absurd!

 

Ik snap mezelf, begrijp de oorzaak van conflicten met anderen en mezelf, heb in 3 dagen geleerd hoe ik met conflicten kan omgaan, hoe ik conflicten kan oplossen, weet nu hoe conflicten te voorkomen voordat ze ontstaan, heb geen geweld/strijd en agressie meer in mijn relaties, weet nu hoe ik de angel uit boosheid te halen & toch loyaal te blijven aan mijn waarden, ik kom begrijpelijk over bij de ander en heb geleerd hoe ik dat kan, heb geleerd nee te zeggen zodat ik loyaal kan blijven aan mijn waarden, heb geleerd te luisteren, ben opeens niet meer bang voor kinderen een kinderwens? uitvoering/vorm nog onbekend

 

Bottomline : Ik heb in 3 dagen geleerd hoe ik relaties (ook met mezelf!) werkend kan krijgen.
Dit zodat u weet dat er iets als dit bestaat. Ik wou dat ik dit 35 jaar eerder had kunnen doen ach het leven start na mijn veertigste dat durf ik nu wel.

:: Amalgaam ::

:: Diagnose MS ::

:: Essence ::


"Het ziektebeeld Multiple Sclerose (of de symptomen die men zo noemt als gevolg van een kwik – amalgaam vergiftiging ) had ik dus al vanaf mijn geboorte"  ... lees meer

Mijn lichaam ontgiftigd (ben ik nog altijd mee bezig, nu al zo’n 20 jaar), mijn leefpatroon, dieet en eetgewoonten aangepast, tekorten in mijn lijf en lichaam door oa.  pakketten vitamines en oliën  ...lees meer

Biografie

 

 

 

 

English version

Biography >>>

 

 

2009
Ramon Kisoor

42 jaar

 

Het binnenste oog...

de Romeinen werden ook “gek” van hun zware metaal vergiftiging, loden waterleiding stelsel en dergelijk

Multiple Sclerose

Veel onderzoeken gehad waarna men mij vertelde dat ik Multiple Sclerose heb.....