Het levensverhaal van Ramon Kisoor

Zoals gevraagd een beschrijving van de weg die ik begaan heb met betrekking tot amalgaam …
 
Eerst vernam ik de oorzaak waarom ik ziek werd (amalgaam) in het buitenland door een reportage op de WDR waar verteld werd dat de amalgaam producerende fabrieken gingen sluiten uit angst voor komende schade claims.

 

Nederlandse reportages van de Tros en Vpro op tabblad Amalgaam verwijderen stap 1.

 

Ter informatie, elke vulling lekt 300 keer meer kwik en andere troep dan toegestaan is in voedsel, lucht, drinkwater en dat komt/zit in je lijf....


Ben gaan kijken welke symptomen bij amalgaam horen en zag dat ik er erg veel last van had, wellicht zitten er ook dingen voor u bij?

 

Amalgaam bestaat uit 50% kwik gemengd met een poedermengsel van zilver, tin, koper en zink. Kwik is het meest giftige bestanddeel, tenzij je allergisch bent voor één van de andere metalen.

Ter informatie de geschiedenis herhaalt zich, de Romeinen werden ook “gek” van hun zware metaal vergiftiging, loden waterleiding stelsel weet je nog? Om te zwijgen over nikkel - tinnen pannen/bestek en ga maar door…..

Kwik in de lucht is de meest toxische stof op aarde op plutonium na, in de grond de meest giftige, maar in de mond veilig???
 
Heb toen die vullingen op de normale, verkeerde manier weg laten halen
(reguliere tandarts, alles in een keer met normale snel draaiende boor, geen cofferdam, geen ontgifting, geen extra afzuiging)
 
Gevolg : Kwik en andere zware metalen kwamen in mijn mond en slijmvliezen. De vullingen werden heet waardoor de dampen (kwik) en de rest door mijn gehele lijf en zelfs in mijn hersenen kwamen.
 
3 maanden later lag ik in het ziekenhuis aan de prednison omdat ik bijna niets meer kon. Ik werd aan de prednison gelegd om mijn overactieve immuunsysteem uit te schakelen.
 
Het immuunsysteem probeerde namelijk het kwik kwijt te raken, helaas kan het immuunsysteem dat niet zelfstandig en daardoor was ik ook zo erg ziek en moe.
 
Enige wat het immuunsysteem kon en deed, is alle kwik en andere zware metalen omkapselen en tegelijk het weefsel er omheen beschadigen. Dit door mijn gehele lijf en in mijn hersenen...
 
Kort gezegd had ik toen dus door mijn gehele lijf dergelijke ontstekingen ..... (ontsteking haarden)
 
Veel onderzoeken gehad waarna men mij vertelde dat ik Multiple Sclerose heb.

 

Lees : Multiple Sclerose = Meervoudige ontsteking haarden.....

 

1988 32.Amalgamlüge  Amalgamausbohren macht keine MS

http://www.toxcenter.org/artikel/Amalgamluege-Amalgamausbohren-macht-keine-MS.php

 

Het ziektebeeld Multiple Sclerose (of de symptomen die men zo noemt als gevolg van een kwik – amalgaam vergiftiging ) had ik dus al vanaf mijn geboorte.

Het kwik uit het amalgaam van de moeder gaat door de placenta wand heen en komt in de baby!!!

(medisch aangetoond in Duitsland)

Ik had mijn gehele leven allerlei rare onverklaarbare problemen en dat noemt men oa. Multiple Sclerose. 

Zoals je ziet zijn er heel veel => Klachten <=  en zegt men oorzaak onbekend …..

De ziekte word alsmaar erger, Ja logisch als men de oorzaak v/d kwaal niet wegneemt .

Heb me toen afgesloten om met dat weten een oplossing/weg te zoeken en te kijken wat ik na die diagnose kon doen om het te behandelen en mijn medisch dossier samen met anderen onderzocht en opeens begrepen we waar al die rare klachten vandaan kwamen …

 

Toen heb ik een weg gevonden binnen Nederland (en dat beleid) en in het buitenland om die oorzaak te behandelen en weg te nemen, zover dat nog ging. (beschreven op tabblad Amalgaam verwijdering)

 

Wat heb ik gedaan?

Mijn lichaam ontgiftigd (ben ik nog altijd mee bezig, nu al zo’n 20 jaar). Mijn leefpatroon, dieet en eetgewoonten aangepast, tekorten in mijn lijf en lichaam door oa.  pakketten vitamines en oliën elke dag aan te vullen, gebruik makend van de hulpmiddelen. 

 

Heb met alles geleefd en ervan geleerd in plaats van ertegen te vechten en erdoor geleefd te worden. Constant wegen, mensen, behandelaars en leveranciers zoekend om voor dit alles binnen het beleid van Nederland en in/uit het buitenland oplossingen te vinden. 

 

Een heel netwerk aan contacten gevonden, van tandartsen, ziekenhuizen tot een soort managers die de zieken kunnen sturen en begeleiden, therapeuten, acupuncturisten, homeopaten, juristen enzovoort. 

En tot de conclusie gekomen dat zo’n 40-75% van alle ziektebeelden op zijn zachtst gezegd dezelfde oorzaak of belasting hebben als de oorzaak die mijn lichaam bijna verwoest heeft. 

 

Daarna heb ik wegen gezocht om met mijn boosheid, stoornissen, verdriet, onzekerheid en onmacht te leren omgaan, de oorzaken ervan te leren herkennen en het te ACCEPTEREN.

 

Ik was vaak heel verward door het amalgaam in mijn mond en kwik in mijn lijf en de tekorten aan vitamines & mineralen erdoor. En door de pijn, het vele piekeren, malen, denken, lichamelijk letterlijk ziek en hondsmoe zijn, en het 'alleen' moeten zoeken naar oplossingen… 

Vooral tijdens het ontgiften had ik het hier erg zwaar mee en ik beveel dan ook iedereen aan die dit gaat doen het te doen met mensen, waar je volledig veilig en vertrouwd bij voelt. Dank aan alle mensen die me hebben bijgestaan!


Guasha: een behandelmethode die werkt!


Na dat traject kon/durfde ik zelf simpelweg niet meer te geloven dat ik het inderdaad ook bij mezelf gerealiseerd had omdat ik geen zicht had op mijn eigen functioneren/presteren en leven. Voor mij was dat alles gewoon en wist ik niet beter. Nu begin ik steeds meer in te zien dat dit niet gewoon is en leer ik ook steeds meer dat het anders kan, ja vaak is dat verwarrend en eng. (nieuw - onbekend)

Op de weg waar ik zo gezocht heb naar oplossingen kwam ik iets tegen wat het ontbrekende stukje van de puzzel bleek te zijn. Deze manier van benaderen en behandelen kan bijna alle ziektebeelden behandelen en heet Guasha samen met het weten van dr. Han Stiekema.

Deze manier samen |met stap 1| de amalgaam behandelen/sanering van het gebit, om tegen ziek zijn aan te kijken en hoe ermee om te gaan; Is uniek en zo simpel om te doen. Ermee hebben dr. Stiekema en zijn partner Mei Mei een brug gelegd tussen het weten in het Oosten wat al duizenden jaren oud is en het weten in het Westen.

En het omgezet in iets wat wij allemaal kunnen doen en is heel vaak (afhankelijk van het stadium waarin het ziektebeeld zich bevindt) de problematiek van bijna alle ziektebeelden op te lossen of op zijn minst -sterk- te verbeteren...

Nee ik ben geen arts of iets dergelijks, anders had ik niet verder gekeken….. Wel ben ik een afzijdige ervaringsdeskundige die alleen de feiten meldt. Zodat u bewust keuzes hebt en niet dezelfde misstappen hoeft te maken.

Aan u wat u ermee doet of niet doet. Wellicht iets om naar te kijken????

Noot :

p1 = reguliere geneesmiddelen genezen helemaal niet, ze onderdrukken alleen de symptomen van de kwaal, de kwaal blijft bestaan met alle nadelige gevolgen van dien, een immuunsysteem en lichaam wat niet kan functioneren en de weg kwijt raakt …. En de illusie dat men de kwaal genezen heeft…..
 
p2 = natuur eigen behandelingen als homeopathie werken op een andere manier dan de p1 middelen.

Het lichaam krijgt een andere stof (a) binnen waarop het lichaam hetzelfde reageert als ware het de stof (b) die het lichaam ziek maakt. Met (b) kan het lichaam en immuunsysteem niet om gaan.
 
Met stof (a) kan het lichaam en immuunsysteem wel overweg en doordat het die stof dan afbreekt en afvoert neemt het gelijk die andere stof (b) mee, zodat het immuunsysteem en lichaam zichzelf wel kan behandelen.

Dit i.p.v. dat het immuunsysteem het eigen lichaam zou aanvallen, dit is niet het geval het kapselt simpelweg de stoffen in die het niet zelf kan verwijderen en beschadigt daarmee het omliggende weefsel en lichaam ook in en bij die strijd.

Zolang die stoffen (bijv. kwik) niet uit het lichaam zijn verwijdert m.b.v. ontgiftiging, blijft het immuunsysteem vechten en beschadigen en ontstaat het ongeneeslijk zijn.

Met alle respect, maar “alles is een keuze”, toch?

Biografie

 

 

 

 

English version

Biography >>>

 

 

2009
Ramon Kisoor

42 jaar

 

Het binnenste oog...

de Romeinen werden ook “gek” van hun zware metaal vergiftiging, loden waterleiding stelsel en dergelijk

Multiple Sclerose

Veel onderzoeken gehad waarna men mij vertelde dat ik Multiple Sclerose heb.....